Υπηρεσίες

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ!
Οδηγιες Online Πληρωμης
Ενημερωθείτε για τους διαθέσιμους τρόπους online πληρωμής. Η ΠΑΛΥΒΟΣ Π. & Δ. Α.Ε. συνεργάζεται με δύο από τις κορυφαίες ελληνικές τράπεζες, την ALPHA BANK και την Eurobank.
Read more
Νομοθεσια Ανελκυστηρων (ΦΕΚ 2604/08 – EN 81-70, EN 81-20, EN 81-50)
Ενημερωθείτε για την ισχύουσα νομεθεσία σχετικά με την εγκατάσταση, τη λειτουργία, τη συντήρηση και την ασφάλεια των ανελκυστήρων.
Read more
Οδηγιες Απεγκλωβισμου
Ενημερωθείτε για τις ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιήσετε σε περίπτωση εγκλωβισμού ενός ή περισσοτέρων ατόμων σε ανελκυστήρα. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία απεγκλωβισμού, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την αναφορά της βλάβης και την άμεση αποκατάστασή της.
Read more
Πιστοποιηση – Περιοδικος Ελεγχος
Οι πιστοποιήσεις ανελκυστήρων πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο τμήμα πιστοποίησης της ΠΑΛΥΒΟΣ Π. & Δ. Α.Ε. Οι πιστοποιήσεις αφορούν κυρίως στη διενέργεια αρχικών και περιοδικών ελέγχων για την εξακρίβωση της ασφαλούς και ορθής λειτουργίας τους.
Read more
Προγραμμα Συντηρησης
Η συντήρηση του ανελκυστήρα θα πρέπει να γίνεται τακτικά από εξειδικευμένο και εξουσιοδοτημένο τεχνικό όπως απαιτείται, για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, τα πρότυπα ΕΝ81.1-2 και τους τεχνικούς κανόνες.
Read more
Συντηρηση
Παραμένουμε κοντά σας και μετά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας για την τακτική συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη του. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι η εγγύηση για την μακρόχρονη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ανελκυστήρα σας καθώς και για την ασφάλειά σας. Η σωστή συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του ανελκυστήρα σας, εξασφαλίζει την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του, καθώς και την διατήρηση συνολικά της εγκατάστασης στο βέλτιστο λειτουργικό επίπεδο.
Read more
Εγκατασταση – Ανακαινιση – Επισκευη
Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και η άρτια οργάνωση μας επιτρέπουν να αναλάβουμε την εγκατάσταση οποιουδήποτε ανελκυστήρα ή ανυψωτικού μηχανήματος. Το συνεργείο εγκαταστάσεων της ΠΑΛΥΒΟΣ Π. & Δ. Α.Ε. αποτελείται από τεχνίτες και βοηθούς εγκαταστάσεων ανελκυστήρων με πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση ανελκυστήρων – κυλιόμενων κλιμάκων και ανυψωτικών μηχανημάτων.
Read more

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ